Constructii, firma de consultanta din Bucuresti, Romania

Firma de consultanta in constructii case, vile. Castel Film Studio Romania. Bucuresti. Euro House Construct srl Specialisti in constructii, consultanta, managementul proiectelor, asigurarea calitatii, firma. Castel Film Studio, Romania, Bucuresti. Euro House Construct srl Firme de constructii, devize, case si vile, Bucuresti, Romania. Castel Film Studio - client important. Lucrari, Amenajari. Euro House Construct srl
Dirigentie de santier, firma de constructii si consultanta, castel film, bucuresti
Responsabili tehnici, consultanta privata, constructii pe terenuri particulare, proiecte, ingineri, standarde de calitate
Euro House Construct srl, Bucuresti, Romania: firme de constructii si consultanta, ingineri, proiecte amenajari, devize, standarde de calitate, Castel Film Studio
Euro House Constructii Euro House Construct: firma de consultanta in constructii Constructii case, vile, devize, proiectare, arhitectura Romania, Bucuresti, dirigentie de șantier, tehnic, proiecte, execuție sedii, banci, vile, studio de film, decoruri, locuinte, restaurant
dirigentie de santier, responsabili tehnici executie
santier
:: Noutăți
16 februarie: Procesul dintre Euro House Construct srl și Castel Film se mută în Europa Amănunte »
22 septembrie: Euro House Construct srl anunță acționarea în judecată a studiorilor Castel Film Studio pentru neplata unei datorii de 115 milioane lei. Amănunte »
07 Aprilie: Firma Euro House Construct a participat la Tîrgul de Construcții Imobiliare din primavară de la WorldTradeCenter
  Detaliat »
5 Mai: Euro House Construct pregateste pentru dezvoltatori-investitori de talie internationala cateva proiecte de amploare in domeniul investitiilor imobiliare rezidentiale!
  Detaliat »
17 Iulie: Firma Euro House Construct a început dirigenția de șantier și monitorizarea proiectului pentru un NOU ansamblu rezidențial situat la Corbeanca : Ansamblul de vile de lux "Corbeanca Forest" . Complexul de 99 de vile, conține un magazin, grup electrogen, stație de pompare, stație de epurare și utilități independente. Acest ansamblu este dezvoltat de "Marr Capital" și finanțat de "Raiffeisen Bank" .
Atestat: Euro House Construct a obtinut Certificatul ISO 9001:2000 - CERTIFICATUL DE MANAGEMENT al Calitatii!  Detaliat »

Dirigentie de santier diriginte Castel Film

Cine suntem? ( 1 | 2 | 3 | 4 )

Experiența noastră în domeniul construcțiilor residențiale și de birouri este elocventă. Iată o scurtă și succintă prezentare:

Am început ca și firmă în 2003, cu primul cartier rezidențial din București LakeView Condominium situat pe șoseaua Nordului, un ansamblu de lux, format din 8 corpuri și un garaj subteran cu peste 100 de locuri, peste care s-a realizat o piscină în aer liber! La acest proiect am participat ca firmă de dirigenție de șantier, atribuțiile noastre în fața investitorului grec limitându-se la activitățile din șantier.

Pe parcursul anului 2004 și cotinuând în 2005 și 2006, am început o colaborare de lungă durată cu băncile din România. Astfel, am semnat direct cu băncile sau cu proiectanții spațiilor bancare contracte de management de proiect, prin care am desfășurat întreaga activitate de la închirierea spațiilor și până la predarea la cheie către beneficiari a spațiilor bancare. Este vorba de sute de astfel de spații, unele în București, altele în țară!

Marea majoritate a spațiilor au fost reamenajări sau constituiri de filiale, sucursale sau agenții bancare, iar pentru altele construcția de la zero - în cazul Raiffeisen Bank - Centrul Operațional Pipera aflată în cadrul parcului industrial Iride, o investiție de multe milioane de Euro.

În aceeași perioadă EURO HOUSE CONSTRUCT a realizat Managementul de proiect pentru Noul sediu central al societății de asigurare-reasigurare ASIBAN, situat pe b-dul Mărăști, o investiție unică la vremea ei, clădire pentru Spații de Birouri clasa A.

De asemenea, ne mândrim cu una din cele mai importante realizări în domeniul investițional de afaceri – managementul de proiect pentru realizarea mall-ului Iulius Mall din Timisoara.

În acest moment suntem implicați alături de Raiffeisen Bank în realizarea celui mai central complex de locuințe de lux din București, City Center Residence, investiție ce va fi gata în 2007. Este vorba de un ansamblu de 6 corpuri, cu un parking subteran de 100 locuri de parcare, cu o curte interioară pietonală, oferind proprietarilor o oază de liniște în apropierea parcului Carol.

 
Web design, optimizare site
Euro House Construct, consultanta, ingineri, proiectare, Romania
Informații trafic:

Publicitate:
Limba Romana English Version Version francaise